14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Α. Λυμπεράκη: Δεν είναι κακοί οι φτωχοί, απλώς κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές | Βίντεο

Ημερομηνία:

«Δεν είναι κακοί, δεν είναι ανόητοι, δεν είναι αμόρφωτοι αυτοί που είναι φτωχοί. Απλώς, κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές». Τάδε έφη η Ποταμίσια βουλευτής Αντιγόνη Λυμπεράκη, σε δηλώσεις της στον Alpha, ενόψει του Δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Τι μας είπε, λοιπόν, η ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Πως οι πλούσιοι ξέρουν να κρίνουν και κάνουν τις σωστές επιλογές, δηλαδή ψηφίζουν «ναι» σε μνημόνια, εξαθλίωση λαού, εργαζομένων, συνταξιούχων, άνεργων, πολιτών, ξεπούλημα δημόσιου και ορυκτού πλούτου της χώρας, κατάλυση της Δημοκρατίας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: η Αντιγόνη Λυμπεράκη ήταν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την έγκριση ή μη του Δημοψηφίσματος.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XTgWjotrfVY”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ