900 κιλά κρέας για 460 οικογένειες από την Τράπεζα Χανίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κανένα σχόλιο

Για άλλη μία χρονιά η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με σκοπό τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των συμπολιτών μας, ενόψει των Ημερών των Χριστουγέννων προσέφερε στη Δομή Βασικών Αγαθών του Δήμου Χανίων 900 κιλά χοιρινού κρέατος, για τις 460 οικογένειες, που στηρίζονται κάθε μήνα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την προσφορά της, “που με την κίνησή αυτή”, όπως επισημαίνει, “δείχνει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της, προωθώντας το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ευελπιστούμε και προτρέπουμε για τη συνέχιση τέτοιων δράσεων και ενεργειών, προκειμένου να παρέχουμε συνεχή στήριξη σε οικογένειες, που χρειάζονται την ενίσχυση μας”.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις