Βραδιά μνήμης και τιμής στον Μάνο Κατράκη τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη στο Καφέ «Κήπος» παρουσία Κουτσούμπα με Στάθη Λιβαθινό, Γρηγόρη Βαλτινό, Άννα Παναγιωτοπούλου

Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια των Χειμερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων το Ιστορικό Καφέ «Κήπος» , την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 διοργανώνει μια βραδιά μνήμης προς τιμήν του μεγάλου θεατράνθρωπου και κρητικού Μάνου Κατράκη

Στην εκδήλωση αυτή για την ζωή και το έργο του θα μιλήσουν οι:

Στάθης Λιβαθινός Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Θεάτρου –

"Sponsored links"

Γρηγόρης Βαλτινός Ηθοποιός – Άννα Παναγιωτοπούλου Ηθοποιός.

Θα προβληθεί βίντεο από το αρχειακό υλικό της εκπομπής

«Μονόγραμμα» των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη και θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια με την μουσική επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάκη.

Συντονισμός –  Παρουσίαση : Μιχάλης Αεράκης Ηθοποιός.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις