Με την στήριξη του ΕΒΕΧ Χανιώτικες Επιχειρήσεις στην Διεθνή Έκθεση «Anuga»

Κανένα σχόλιο

Δώδεκα Χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετείχαν με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2017» που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7-11 Οκτωβρίου.

Η ANUGA φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse και αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών παγκοσμίως.

Είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς  προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, δίνοντας  έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γευτούν και να γνωρίσουν χιλιάδες υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα.

"Sponsored links"

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια μέσα στις 10 μεγαλύτερες συμμετοχές  στην Anuga.

Η Χανιώτικη συμμετοχή στην Έκθεση διαφημίστηκε με ολοσέλιδες καταχωρήσεις τόσο στην εφημερίδα «Die Messe» που εκδίδει η Γερμανική διοργανώτρια εταιρεία και διανέμεται στους συμμετέχοντες και επισκέπτες, όσο και στην εφημερίδα «Ευρωπολίτης» που εκδίδεται για τους Έλληνες ομογενείς της Γερμανίας.

Το Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησαν στην «Anuga 2017» το μέλος του ΔΣ του φορέα Γιάννης Φραγκάκης και η υπεύθυνη του γραφείου εξαγωγών του ΕΒΕΧ Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη.

Οι Χανιώτικες Επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση της Έκθεσης είναι:

Renieris Olive Oil- Λάδι
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΑΕ- Λάδι
Terra creta – Λάδι
ETAN ΑΠ Samaria – Νερό, Ξύδι
ΑΒΕΑ – Λάδι, Καλλυντικά
ΒΙΟΧΥΜ (CRETA FRESH) Χυμοί
ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ – Άλευρα
Βέρο ΚΡΗΤΙΚΟ – Γαλακτοκομικά
Stathakisfamily – Μέλι (Αγροδιατροφική)
Μπαλαντίνος – Τυροκομικά Προϊόντα
Κρητικό εργαστήρι Λαμπάκης (Προϊόντα Ζύμης)
ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Προϊόντα Ζύμης)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις