Ενόχλησε το πρωτοσέλιδο του “Αγώνα της Κρήτης”

Κανένα σχόλιο

Εντύπωση μας προκάλεσε ένα φαινόμενο που παρατηρήσαμε με το φύλλο της 21ης Νοέμβρη της εφημερίδας μας.

Το πρώτο θέμα της ημέρας ήταν ο ξυλοδαρμός του 37χρονου Χανιώτη και η ανυπαρξία αντιδράσεων εκ μέρους των αρχών του τόπου, θέμα το οποίο, απ’ ότι φαίνεται, τρόμαξε πολλούς ιδιοκτήτες περιπτέρων και μίνι μάρκετ.

Πολλοί επέλεξαν είτε να κρύψουν το φύλλο, ή να το γυρίσουν μπούμπουρα, ή να βάλουν από πάνω φύλλο προηγούμενης ημέρας έτσι ώστε να μη φαίνεται το ενοχλητικό θέμα.

"Sponsored links"

Αν μη τι άλλο αποτύπωσε μία πραγματικότητα φόβου ή και εξάρτησης, που σίγουρα προβληματιζεί.

Ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, πάντως, δεν προβληματίζεται, δε διαπιστώνει τίποτα αφύσικο σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα φόβου, μιλά για προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης, αφού σημειώνει ότι αν και ήταν νατοϊκός στρατιώτης θα μπορούσε να ήταν και τουρίστας από κάποιο κρουαζιερόπλοιο, αυτός που έδειρε τον 37χρονο Χανιώτη.

Δείτε το πρωτοσέλιδο που ενόχλησε:

21-11-2017

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις