15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σύζυγος θύματος ξυλοδαρμού: “Νοιώθω αδικία. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε”

Ημερομηνία:

Μετά την αναβολή που έδωσε το δικαστήριο για την επόμενη Τρίτη, οι Βρετανοί στρατιώτες μπήκαν στο πλοίο τους και έφυγαν από την Κρήτη. Μετά και από αυτή την εξέλιξη σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης η Ρεβέκκα Φλεμετάκη, σύζυγος του ξυλοκοπηθέντα 37χρονου είπε:

Η απόφαση δε μου άρεσε καθόλου. Νοιώθω αδικία. Ο σύζυγός μου παρολίγο να χάσει και τη ζωή του. Ήταν καθαρά τύχη που έφτασε κόσμος και έφυγαν οι θύτες από το σημείο. Λίγο να είχαν καθυστερήσει, υπήρχε θέμα ζωής και θανάτου. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα το παιδί μου μαζί και τρελαίνομαι. Και αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ γιατί είναι κρίμα. Είναι κρίμα χωρίς λόγο, χωρίς κανένα απολύτως λόγο γιατί δεν τους είχα δει στη ζωή μου, από το πουθενά να τρώμε ξύλο. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε. Πρέπει να μιλάμε ως το τέλος. Και ούτε πάω να βγάλω λεφτά, ούτε τίποτα. Και προφανώς δε θα γίνει τίποτα. Πρέπει να μιλάμε.

Δεν ξέρω αν πρέπει να φοβόμαστε; Πρέπει να φοβόμαστε; Εγώ ακούω διάφορα πλέον. Μόλις πάθαμε αυτό ξαφνικά ακούμε διάφορα. Ακούμε ιστορίες από διάφορους. Το ένα έγινε, ο άλλος το αποσιώπησε, κάποιος πληρώθηκε. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ