Aθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης 1ος νικητής στον πιο δύσκολο μαραθώνιο του κόσμου

Κανένα σχόλιο

Ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης πρώτος νικητής στον ποιο δύσκολο Μαραθώνιο του κόσμου 2018 FWD Marathon North Pole που έγινε στις 16 Απριλίου.

Ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης (που κατοικεί μόνιμα στο Μάντσεστερ στην Αγγλία ) και που συμμετέχει στους πιό δύσκολους αγώνες στον κόσμο εκπροσώπησε την χώρα μας και τον Σύλλογό στον δυσκολότερο αγώνα του κόσμου στον Μαραθώνιο του Βορείου πόλου και ήταν ο μεγάλος νικητής κάτω από αντίξοες συνθήκες και πολικές θερμοκρασίες με την συμμετοχή 58 υπεραθλητών από 21 κράτη.

Σε σχετικό κείμενο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Χρόνια τώρα ταξιδεύει στις εσχατιές του κόσμου ψάχνοντας τις μεγάλες περιπέτειες, αυτές που χαράζουν για πάντα τις ψυχές των ανθρώπων! Κάθε φορά μοιραζόμαστε τα συναισθήματά του. Ετούτη τη φορά όμως, αυτή η πρωτιά και κυρίως αυτή η φωτογραφία ήταν ένα θετικό σοκ στο συναίσθημά μας. Νικητής στο North Pole Marathon ο Αργύρης γονατισμένος στον πάγο, αγκαλιά με την ελληνική σημαία! Όπως ακριβώς αρμόζει στις στιγμές και στους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει κάτι να προσθέσει κανένας μας νομίζω! Ειδικά αυτές τις μέρες που το εθνικό μας σύμβολο γνωρίζει ταπεινωτικές περιπέτειες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα…

Το Διοικητικό μας συμβούλιο οι αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης και χαράς για την τεράστια επιτυχία του υπεραθλητή μας Αργύρη Παπαθανασόπουλου τον συγχαίρει για την τεράστια επιτυχία που τιμά τον Σύλλογο και την πατρίδα σε όλη την υφήλιο.Μπράβο Αργύρη μας! Συνέχισε να τιμάς την πατρίδα και να μας κάνεις περήφανους, σαν φίλους και σαν πολίτες αυτής της ταλαίπωρης αλλά αγαπημένης χώρας!

Συμμετέχοντας στον κόσμο του ψυχρότερου μαραθωνίου, του FWD North Pole Marathon ®, μπορείτε να γίνετε ένας από τους πραγματικά αληθινούς για να αγωνιστείτε στην κορυφή του κόσμου – στο Geographic North Pole. Και θα αισθανθείτε στην κορυφή του κόσμου όταν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις ακραίες θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για να τελειώσετε 42.195 χλμ. Σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

Αλλά πρώτα πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε το νεύρο και οδηγείτε να ταξιδέψετε στο Βόρειο Πόλο και να τρέξετε σε αρκτική πάγο, με 6 έως 12 πόδια που σας χωρίζουν από τα 12.000 πόδια του Αρκτικού Ωκεανού;Μπορείτε να χειριστείτε το ακραίο κρύο; Είσαι αρκετά ικανός; Θέλετε να σπρώξετε τον εαυτό σας στην άκρη; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε έτοιμοι για τον μαραθώνιο του Βόρειου Πόλου. Συμμετάσχετε τον σκηνοθέτη κ. Richard Donovan, τον πρώτο μαραθωνοδρόμο τόσο στους βόρειους όσο και στους νότιους Πολωνούς, σε ένα ταξίδι μιας ζωής. Θυμηθείτε, αυτός ο μαραθώνιος δεν τρέχει στη γη – τρέχει «πάνω» στο νερό, παγωμένο νερό, στον ψηλό Αρκτικό Ωκεανό. Δεν θα έχετε ποτέ μια μεγαλύτερη ιστορία μαραθωνίου περιπέτειας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις