Mία νέα πρωτοπόρα πρωτοβουλία: Φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης δημιούργησε σελίδα εύρεσης εργασίας από δημοσιευμένα βιογραφικά μέσω μηχανής αναζήτησης

Κανένα σχόλιο

Μία νέα πρωτοβουλία στο αντίκειμενο της εύρεσης εργασίας ξεκίνησε ο φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης – Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών κ. Βασίλης Παπαδημητρίου. Η ιστοσελίδα ihireyou.gr λειτουργεί αντίθετα με τη φιλοσοφία μιας αγγελίας. Αντί να ψάχνεις στις αγγελίες για προσφορά εργασίας, δημιουργείς το επαγγελματικό σου προφίλ και η εταιρεία που αναζητά εργαζόμενους σε βρίσκει από εκεί. Η δημιουργία του προφίλ είναι δωρεάν έως τις 31 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, όπως μας δήλωσε ο κ. Βασίλης Παπαδημητρίου:

Η ιδέα ξεκίνησε πριν λίγους μήνες όταν είχα δημιουργήσει την ιστοσελίδα ulawyer.gr. Ενώ η ιστοσελίδα πήγαινε καλά, είχα μπει στην διαδικασία να ψάχνω προσωπικό γιατί οι ανάγκες της ήταν μεγάλες. Αμέσως σκέφτηκα, «ο μόνος τρόπος να βρω προσωπικό είναι να βάλω αγγελία σε κάποια εφημερίδα ή στο internet; Και βάζοντας αγγελία, πόσο χρόνο θα μου πάρει να βρω το σωστό προσωπικό που χρειάζομαι;» . Με βάση αυτές τις ερωτήσεις ξεκίνησα να δημιουργώ το ihireyou.gr.

"Sponsored links"

Το iHireYou.gr είναι μία νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα για εύρεση εργασίας αλλά και δημιουργίας σελίδας επαγγελματικού προφίλ για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας. Είναι μία φοιτητική προσπάθεια σε περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Παπαδημητρίου, φοιτητή του ΤΕΙ Κρήτης – Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Το iHireYou.gr δίνει λύση στο πρόβλημα αναζήτησης εργασίας με άμεση ανάδειξη της εκπαίδευσης κάθε μέλους αλλά και των δεξιοτήτων του.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η άμεση εύρεση εργασίας σε φοιτητές αλλά και πολίτες ολόκληρης της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία της είναι η αντίθετη με αυτής των αγγελιών. Δεν ψάχνεις εσύ την εταιρεία, η εταιρεία ψάχνει εσένα! Η ιστοσελίδα δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που έχουν κάποια ειδικότητα αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε ειδικά καθημερινά επαγγέλματα μικρής διάρκειας (όπως εποχιακά ή καθημερινά πχ. σερβιτόρος,μπάρμαν..).

Για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας επιθυμεί να ιδρύσει μία νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Χρειάζεται Web Developers,Web Designers, Γραμματέα κ.α. ΑΜΕΣΑ. Γιατί να βάλει αγγελία σχετικά με το προσωπικό που επιθυμεί και να περιμένει μέχρι κάποιος να του στείλει βιογραφικό ή να πάρει τηλέφωνο; Επίσης, το άτομο που θα απαντήσει στην αγγελία έχει όλα τα προσόντα που επιθυμεί ή ο επιχειρηματίας απλά έχασε χρόνο;

Γι αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το iHireYou.gr!

Ο Επιχειρηματίας με μία γρήγορη αναζήτηση, βρίσκει το προσωπικό που επιθυμεί άμεσα. Κατά την αναζήτηση μπορεί να επιλέξει κριτήρια όπως για παράδειγμα φύλο,εκπαίδευση,προϋπηρεσία.

Το ihireyou.gr σύντομα θα κυκλοφορήσει σε μορφή Αpp για Android & iOS αλλά θα προστεθεί και η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας μεταξύ εργοδότη και μέλους.

 Δείτε και το σχετικό βίντεο παρουσίασης της σελίδας:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις