Mε τη θεία κοινωνία δεν κολλάει, κύριε πρωθυπουργέ;

1 Σχόλιο

«Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Όμως, ενωμένους όσο ποτέ. Γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας».

Αυτό ήταν το σημερινό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον πρωθυπουργό φαίνεται πως η προστασία της υγείας από τον κορωνοϊό δεν συμπεριλαμβάνει τη διαδικασία της θείας κοινωνίας, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε από το romfea.gr. O κύριος Μητσοτάκης, παρακολουθεί τη θεία κοινωνία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Κρήτης.

"Sponsored links"

Ο πρωθυπουργός έρχεται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τον επικίνδυνο σκοταδισμό της ηγεσίας της εκκλησίας. Η Ιερά Σύνοδος όπως και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος επιμένουν ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει με τη θεία κοινωνία! Από τη μια η ηγεσία της εκκλησίας, για να διατηρήσει το θρησκευτικό της αφήγημα, και από την άλλη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, για να μην τα «σπάσει» με την εκκλησία αλλά και να μην συγκρουστεί με το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων, ανοιχτά.

Όταν αυτοί στρέφονται ενάντια σε κάθε επιστημονική απόδειξη (χρησιμοποιείται το ίδιο κουταλάκι στη θεία κοινωνία)*, τότε όλοι μας δεν έχουμε παρά να επιμείνουμε: Είναι ανθρώπινο χρέος μας να σταθούμε ενάντια στον σκοταδισμό που, στην περίοδο που ζούμε, απειλεί όχι μόνο τη λογική μας αλλά και την ίδια τη ζωή μας.

*Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) από τις 6 Μαρτίου 2020:

«Όπως έχει ήδη τονιστεί η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορωνοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα και τη μύτη πασχόντων.  Γι’ αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς»

Y.Γ: Στη δεύτερη φωτογραφία, επίσης από romfea.gr, o πρωθυπουργός παρακολουθεί αμέριμνος τη διαδικασία και τον συνωστισμό:

imerodromos.gr

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Nik

    Και τα μικρά παιδιά κοινωνούν και όλοι θα κοινωνούν. Και για να απαντήσω στο ερώτημα σας
    ΟΧΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
    Δείτε τη φωτογραφία χιλιάδες φορές για να το εμπεδώσετε!!!!!!!
    Αυτοί που κοινωνούν δεν θα πάθουν τίποτα. Εσείς που φυλάγεστε θα αρρωστήσετε

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις