Ξαναζωντανεύουν μνήμες της δολοφονικής επίθεσης στα Χανιά της Χρυσής Αυγής στον γιατρό Δημήτρη Μακρέα – 15 Νοέμβρη νέο δικαστήριο

Κανένα σχόλιο

Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες της δολοφονικής επίθεσης τον Μάρτη του 2015 στην περιοχή της Σπλάντζιας στον ιατρό Δημήτρη Μακρέα.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί πλέον σε δεύτερο βαθμό, στις 15 Νοεμβρίου στο Εφετείο Δυτικής Κρήτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενος είχαν κριθεί ένοχοι και καταδικάστηκαν για επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ για τον ένα εξ’ αυτόν επιβλήθηκε επιπλέον ποινή για οπλοφορία και οπλοχρησία.

"Sponsored links"

Οι ποινές που επιβλήθηκαν για τον πρώτο κατηγορούμενο είναι 4 χρόνια χωρις αναστολη, εφεσιμη και με εγγυοδοσια 5.000 ευρώ + 10 μηνες για παράνομο οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ 4 χρόνια χωρίς αναστολή, εφέσιμη και με εγγυοδοσία 5.000 ευρώ ήταν η ποινή για τον δεύτερο εκ των τριων κατηγορούμενων.

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό την Κυριακή 12 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση, στις 8 το βράδυ στον χώρο του Κοινωνικού Στεκιού – Στεκιού Μεταναστών (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) με τίτλο: «Η βία στη πόλη και το φασιστικό φαινόμενο»

  • Πως εκδηλώνεται;
  • Πως αντιδρά η κοινωνία, η αστυνομία, οι δικαστικές αρχές;
  • Πως προστατεύονται τα θύματα;

Πριν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου επίσης στο χώρο του στεκιού στις 19:30.

Διαβάστε σχετικά:

– “40 άτομα τρομοκρατούν την πόλη” καταγγέλλει ο γιατρός Δημήτρης Μακρέας

– Ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του, καταγγέλλει ο γιατρός Δημήτρης Μακρέας από τα Χανιά | Βίντεο

– 4 χρόνια χωρίς αναστολή για 2 από τους υπαίτιους της επίθεσης στο γιατρό Δημήτρη Μακρέα – Αθώος ο τρίτος – Δηλώσεις Μακρέα, Φουράκη

 

 

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις