Βίντεο: Το μήνυμα του μικρού Δημήτρη

Κανένα σχόλιο

Μήνυμα έστειλε ο μικρός Δημήτρης σε όλους αυτούς που μέχρι σήμερα στηρίζουν την προσπάθειά του να βρει μία απάντηση για την αρρώστια που τον βασανίζει

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 5χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από την γέννησή του και χρειάζεται να νοσηλευθεί στην εξιδεικευμένη ερευνητική κλινική της Μεγάλης Βρετανίας Great Ormond Street Hospital, χωρίς όμως να έχει η οικογένεια τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της ελπίδας που φτάνουν τα 100.000 ευρώ.

Ο Αριθμός Λογαριασμού για όσους θέλουν να στηρίξουν είναι στην Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244

"Sponsored links"

Δικαιούχος η μητέρα του, Ιωάννα Ροζάκη

 

Σε μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο η μητέρα του, Ιωάννα Ροζάκη, αναφέρει τα εξής:

“Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας, πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, που νιώθετε τον Δημητράκο μας σαν παιδί σας…. Πλησιάζουμε τον στοχο μας, θεωρούμε ότι οφείλετε να ξέρετε όλοι εσείς που νοιάζεστε για τον Δημητράκο μας, ότι στις 16 του μήνα αναχωρούμε από Ελλάδα, η προσπάθεια συνεχίζεται… Ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστούμε” σε εσάς, στον καθένα ξεχωριστά από τον Δημητράκο μας, τον Μαχητή μας… Συνεχίζουμε και ευχόμαστε να φτάσουμε τον στόχο μας… Σας χιλιοευχαριστούμε…”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις