O Βολουδάκης απαντά στις δηλώσεις Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Απάντηση έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης στις δηλώσεις Σταθάκη αναφορικά με καταγγελία του για κομματικές τοποθετήσεις από βουλευτές της ΝΔ στην Αστυνομία και στις Φυλακές Χανίων. Στην απάντησή του κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί “παραληρηματικές διαδικτυακές καταγγελίες”.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Σταθάκη ήρθαν μία μέρα μετά την καταγγελία του Υποδιοικητή της Διώξης Ναρκωτικών ν. Χανίων κ. Γιώργου Κορνιζάκη όπου μεταξύ άλλων, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του Μανούσου Βολουδάκη περί επίορκων αστυνομικών, ανέφερε τα εξής:

“Είναι προφανές το πολιτικό παιχνίδι που επιχειρείται και πάλι πίσω από τις πλάτες της Αστυνομίας από συγκεκριμένο όπως διαφαίνεται πολιτικό γραφείο, προκειμένου ενδεχομένως εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα (δεν βλέπω άλλο λόγο), θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να σπιλώσουν συγκεκριμένο ανώτατο αξιωματικό, πλέον απόστρατο, ο οποίος με «χειρουργικές επεμβάσεις» κατά την διάρκεια της απολύτως επιτυχημένης Διοικήσεως του, εκκαθάρισε τον Νομό Χανίων από τα οργανωμένα εγκληματικά κυκλώματα”.

"Sponsored links"

Ο κ. Σταθάκης είχε καταγγείλει ότι η ΝΔ τοπικά έχει μετατρέψει Αστυνομία και Φυλακές Χανίων σε όχημα εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων.

“Στην απάντησή του τώρα, ο κ. Βολουδάκης σημειώνει τα εξής:

Ο κύριος Σταθάκης φαίνεται ότι υιοθετεί παραληρηματικές διαδικτυακές «καταγγελίες», στο πλαίσιο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει άκριτα οποιαδήποτε «διαμαρτυρία», ανεξαρτήτως του περιεχομένου της.

Υποπίπτει ο ίδιος στο ατόπημα που υποτίθεται καταγγέλλει, τοποθετούμενος πολιτικά επί ζητημάτων υπηρεσιακών, με απαξιωτικούς μάλιστα χαρακτηρισμούς, χωρίς να παραθέτει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει παρατυπίες.

Όσο για την αναφορά του σήμερα σε προ διμήνου και πλέον δημοσιεύματα, τα οποία κατά τον ίδιο «παρουσιάζουν ως επιτεύγματα τοπικών βουλευτών» ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία υπηρεσιών, έχω ήδη διευκρινίσει δημόσια, στα μέσα στα οποία το θέμα ετέθη, ότι ουδέποτε έκανα τέτοιες δηλώσεις, καθ’οιονδήποτε τρόπο, ακριβώς επειδή σέβομαι και τους θεσμούς και τις διαδικασίες. Ας το πράξουν και οι όψιμοι αυτόκλητοι υπερασπιστές τους.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις