O Παντελής Βούλγαρης αναζητεί ηθοποιούς από τα Χανιά για τη νέα του ταινία για τη Γερμανική Κατοχή – Ξεκινά αύριο το casting

Κανένα σχόλιο

Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών καθώς επίσης και 4 αγόρια ηλικίας  12-18 και 7-10 ετών  αναζητεί η ομάδα παραγωγής της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη που θα γυριστεί στα Χανιά.

Το casting ξεκινά την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και τελειώνει τη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από τις 16:00-20:00 καθημερινά εκτός Σάββατο και Κυριακή που είναι από τις 10:00-14:00.

Το casting γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

"Sponsored links"

Η συμμετοχή είναι επί πληρωμή και τα γυρίσματα προβλέπονται τέλη Μάρτη έως τέλη Μαΐου.

Για λεπτομέρειες 690 6055 739.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία που ετοιμάζει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αφορά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής. 

Να υπενθυμίσουμε ότι για τα γυρίσματα της ταινίας στα Χανιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις 29 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Χανίων, μεταξύ του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα.

Στη συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περάκη, η συγγραφέας και σύζυγος του σκηνοθέτη κ. Ιωάννα Καρυστιάνη και ο παραγωγός της ταινίας κ. Γιάννης Ιακωβίδης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα γυρίσματα τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν την προσεχή Άνοιξη στα Χανιά.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας διαβεβαίωσε ότι με μεγάλη χαρά θα στηρίξει την προσπάθεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος υποστηρίζω την άποψη ότι τα Χανιά είναι ένας πολύ κατάλληλος τόπος για να γυρίζονται ταινίες. Είναι ένας τόπος που είναι ήδη συνδεδεμένος από πολύ παλιά με τον κινηματογράφο. Όλοι ίσως γνωρίζουμε ότι ο πρώτος κινηματογράφος στην Ελλάδα λειτούργησε εδώ στα Χανιά εκεί που είναι σήμερα το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο πρώτος θερινός κινηματογράφος επίσης λειτούργησε στα Χανιά και υπήρξε μάλιστα και ένας από τους πρώτους παγκοσμίως. Ο Ζορμπάς γυρίστηκε στα Χανιά και έχουμε μια παράδοση επίσης ιδιαιτέρα τα τελευταία χρόνια με σκηνοθέτες που προτιμούν τα Χανιά. Τα Χανιά και ο νομός Χανίων ευρύτερα είναι γενικώς ένας τόπος πολύ κατάλληλος σχεδόν για κάθε είδους γυρίσματα. Αυτό μας επιβεβαιώνει σήμερα για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον και η επιλογή του τόπου μας από έναν σπουδαίο σκηνοθέτη τον Παντελή Βούλγαρη, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαριστούμε διότι έχει μια αγάπη και μια προτίμηση στον τόπο μας και μαζί με τη σύζυγό του κ. Ιωάννα Καρυστιάνη, σπουδαία συγγραφέα, βρίσκονται στα Χανιά εν’ όψει της νέας ταινίας. Συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο θα διευκολύνουμε τα γυρίσματα αυτής της ταινίας ως Δήμος».

 Από την πλευρά του ο κ. Παντελής Βούλγαρης δήλωσε:

 «Υπάρχει μια σκέψη στο μυαλό μας μετά από τις τρεις ταινίες που δεν ήταν πολλά τα γυρίσματα στα Χανιά, «Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927», « Πέτρινα χρόνια» και «Νύφες», η επόμενη ταινία να γυριστεί εξ ολοκλήρου εδώ, στα Χανιά. Αυτό σημαίνει επαφές, σχεδιασμό, είναι ταινία εποχής και αυτές οι ταινίες είναι επικίνδυνες με τη έννοια ότι την παραμικρή λεπτομέρεια ο σημερινός θεατής την αντιλαμβάνεται. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το Μάρτιο να είμαστε εδώ πέρα».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today