Η Red Action Team ξεκίνησε τις δράσεις του 7ου Santa Run Chania από το Δημοτικό Γηροκομείο | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Πότε παύει να είναι κανείς παιδί; Υπάρχει κάποια μέρα ή ώρα μετά το πέρας της οποίας σταματάει κάποιος να αισθάνεται παιδί, να έχει την καρδιά ενός μικρού παιδιού; Μήπως η παιδική ηλικία είναι σαν την άμαξα της Ραπουνζέλ: γίνεται κολοκύθα μετά τις 00:00;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, η ομάδα Red Action του Santa Run Chania βγήκε και φέτος στους δρόμους και έκανε την πρώτη της δράση. Στάση αρ. 1: τα μεγάλα παιδιά στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Η δράση εντάσσεται στον κύκλο δράσεων, που εγκαινιάσαμε πέρσι και φέτος πολλαπλασιάζουμε. Η ομάδα Red Action είναι κομμάτι του Santa Run Chania και διοργανώνει δράσεις με σκοπό τη διάδοση του πνεύματος της διοργάνωσης. Τα ξωτικά μαζεύτηκαν στις 15:00, φούσκωσαν μπαλόνια, φόρεσαν τη στολή του καλικάντζαρου, επιβιβάστηκαν στο έλκηθρο και ξεκίνησαν να συναντήσουν τα «παιδιά». Μαζί τους ήταν και ο Παντελής Κιάσσος, η Γιούλη Κατσιμπίρη και ο Στέλιος Ηλιάδης με τα μουσικά τους όργανα.

"Sponsored links"

Ο χορός και το τραγούδι δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Η σχολή Hotelier Education ήταν και αυτή εκεί με κεράσματα για όλους. Άφθονο κέφι, χαρά και ευφορία επικρατούσε στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εθελοντών του Santa Run Chania 2017 στο Ξενοδοχείο Akali. Τα ξωτικά ξαναμαζεύτηκαν, παλιοί και νέοι ενημερώθηκαν για τη φετινή διοργάνωση. Οι προετοιμασίες για το 7ο Santa Run Chania στις 23 Δεκεμβρίου γίνονται ολοένα και εντονότερες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις