Επιστολή Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων ΤΑΕ Δυτικής Κρήτης με θέμα την Ιατρική Περίθαλψη των Συνταξιούχων ΤΑΕ- ΤΕΒΕ

Κανένα σχόλιο

Προς κ. Φάνη Πετραλιά Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας
Σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Κοντός το 2000 μας υποσχέθη κατά την παρουσία του στα Χανιά ότι οι συνταξιούχοι ΤΑΕ και ΤΕΒΕ θα υπαχθούν στο φορέα τους. Πέρασαν αρκετά έτη, άρχισαν και πάλι οι ενέργειες και τελικά μας

υποσχέθη ο κ. Τσιτουρίδης ΔΙΠΑΡ/Φ1/29/33583/3/7/06 Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και παρέχονται οδηγίες στην διεύθυνση Ασφάλισης και Ασθενείας να ξεκινά ποιοτικά την επανένταξη των συνταξιούχων των Νομών Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας στον κλάδο Υγείας του ΟΑΕΕ και την μεταφορά των Συνταξιούχων ΤΕΒΕ – ΤΑΕ όλης της Ελλάδας εις τον κλάδο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 έτη και περιμένουμε ακόμη τις υποσχέσεις. Πιστεύω ότι θα φροντίσετε να τακτοποιηθεί το θέμα που εξυπηρετεί 250.000 συνταξιούχους.

"Sponsored links"

Υ.Γ. Σας γνωρίζουμε ότι οι συνταξιούχοι καταβάλουν 4% επί των συντάξεων και 6% ο φορέας.

Κατ’ εντολή του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ε. Καλλιγέρης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις