Workhub Chania: Πόλος έλξης για ψηφιακούς νομάδες οι πρώτοι κοινόχρηστοι χώροι εργασίας στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, η έννοια του ταξιδιου βρισκόταν σε μία διαδικασία επανακαθορισμού ώστε πλέον όλο και πιο έντονα να μην περιορίζεται μόνο σε αυτούς που βρίσκονται σε διακοπές αλλά και σε αυτούς που εργάζονται.

Την δυνατότητα αυτή την δίνει η τεχνολογία, μέσω των προγραμμάτων που επιτρέπουν την εργασία από απόσταση.

Οι ψηφιακοί νομάδες, όπως ονομάζονται οι ταξιδιώτες που ταυτόχρονα εργάζονται, οργανώνονται σε ομάδες στο Facebook ή σε άλλα social media –με χιλιάδες μέλη– έχουν blogs που αρθρογραφούν σχετικά με τη ζωή τους παρέχοντας κάθε είδους συμβουλές για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ένας τέτοιος τρόπος ζωής, και πραγματοποιούν συνέδρια στην Ασία και στην Ευρώπη.

"Sponsored links"

Συχνά ο «ψηφιακός νομαδισμός» περιγράφεται ως μια «δουλειά όσο ταξιδεύεις», αλλά οι περίπου 500 χιλιάδες άνθρωποι που ακολουθούν αυτό το λαϊφστάιλ θεωρούν ότι είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες διακοπές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός τους αναμένεται να φτάσει τους πολλούς εκατοντάδες εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια. Έτσι, είναι λογικό ότι πολλές χώρες προσπαθούν να φτιάξουν τις υποδομές που θα προσελκύουν αυτούς τους ανθρώπους.

Μία από αυτές τις αναγκαίες υποδομές είναι η ύπαρξη όμορφων και λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων εργασίας.

Το WorkHub Chania είναι ή πρώτη εταιρεία παροχής κοινόχρηστων χώρων εργασίας στα Χανιά. Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Οι χώροι βρίσκονται σε ένα πολύ όμορφο κτίριο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 43 (Μέγαρο Τριανόν) και η δουλειά που έχει γίνει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι εξαιρετική.

Όλοι οι χώροι προσφέρουν υψηλής ταχύτητας ίντερνετ με απόλυτη ασφάλεια στην πλοήγηση ενώ πέραν των γραφείων όπου κάποιος μπορεί να εργαστεί, υπάρχουν ιδιωτικά γραφεία, δωμάτια για επικοινωνία μέσω Skype με ξεχωριστή σύνδεση ίτνερνετ, αίθουσα για σεμινάρια και εκδηλώσεις, δωμάτια για συναντήσεις μέχρι και 12 ατόμων, μία απόλυτα εξοπλισμένη κουζίνα, δύο τουαλέτες καθώς και ντουλάπια όπου οι επισκέπτες μπορούν να φυλάξουν αποσκευές ή άλλα αντικείμενά τους.

Όλα τα δωμάτια έχουν εξαερισμό και air-condition ενώ πέρα των παραπάνω, υπάρχει ειδικός εξοπλισμός όπως οθόνες, προτζέκτορες, εκτυπωτές, σκάνερ, φωτοτυπικά, πίνακες, κάμερες για επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Για τους χρήστες του χώρου θα διατίθεται δωρεάν καφές καθώς και τοπικές ποικιλίες βοτάνων για τσάι.

"Sponsored links"

Επισκεφθείτε και τη σελίδα του WorkHub Chania πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις