Yπο-νοούμενα: Τα αρπαχτικά εν δράσει

Κανένα σχόλιο

Πούλησε συμπολίτης μας ένα χωράφι του για να έχει την στοιχειώδη περιζήτητη ρευστότητα. Είχε ρυθμίσει τα χρέη του και ήταν ήσυχος…

Αμ δε!

Του βούτηξαν όλα τα λεφτά Δεν του άφησαν σάλιο. Προπληρωμές των οφειλομένων λέει. Ρυθμισμένα, ξερυθμισμένα ένα και το αυτό!

"Sponsored links"

Τι το ήθελε να το πουλήσει, δεν το άφηνε εκεί που «άρνευε»…

Τώρα ούτε χωράφι, ούτε χρήμα

Έτσι μαζεύουν τα λεφτά. Πληρώνομε εμείς, μούπε ο φίλος θύμα, για να κάνει επιδοματική πολιτική σε βάρος μας η κυβέρνηση.

Άλλος πάλι ήθελε χαρτί πως δεν χρωστά για να πληρωθεί τιμολόγιο. Του το έδωσαν με παρακράτηση σεβαστού ποσού. Δηλαδή από 1000 του κράτησαν 400 κι ας μη χρωστούσε αφού είχε ρυθμίσει τα χρέη του.

Τέλος είναι γνωστό ότι οι κατασχέσεις λογαριασμών πάνε σύννεφο.

Έτσι μαζεύουν τα λεφτά που δεν υπάρχουν.

Αυτό τώρα τι είναι; Οικονομική ή ληστρική επιδρομή;

Εσείς κρίνετε αν οι άνθρωποι παίρνουν το ρόλο του πληρωμένου εκτελεστή των Ελλήνων βιοπαλαιστών.

Και έπεται συνέχεια, τα «κόκκινα δάνεια» είναι εδώ!

"Sponsored links"

Θα κλάψουν μανούλες…

ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ

Ουαί και αλοίμονό σας και πέσετε στα χέρια των πραγματογνωμόνων της ΔΕΔΗΕ.

Μπορεί να σας βεβαιώσουν ρευματοκλοπή και άντε να ξεμπλέξετε.

Αν είχατε την ατυχία να ανταλλάξετε κουβέντες με τον προϊστάμενό τους τότε «φίδι κολοβό που σας έφαγε». «Σας τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί» ερήμην σας και προφασίζονται αδυναμία εξεύρεσής σας, ακόμα κι αν είστε το πιο επώνυμο πρόσωπο.

Αφού σας «τυλίξουν»… τρέχετε και δεν φτάνετε και το δίκιο σας δεν το βρίσκετε, αν δεν είστε κατοχυρωμένοι με έγγραφα που να δείχνουν εμφανώς τις κινήσεις σας.

Κι αν στην προσπάθειά σας αναζητήσετε το παλικάρι που σας την έφτιαξε τη δουλειά… Μάταια. Καλύπτεται από το απόρρητο. Μπορεί όμως να σας απαγγείλλει κατηγορίες ερήμην σας εκ του ασφαλούς!!

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις λατινοαμερικάνικες δικτατορίες να όμως που συμβαίνουν στην μνημονιακή ανελεύθερη Ελλάδα σήμερα!!

Ο ΠΑΝΟΣ ΞΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΛΕΙ

Στον Τράγκα τα λέει και αυτός αραδιάζει πρωτοφανείς ιστορίες «Πού θα πάει, πού θα πάει πού θα βγει!…

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις