Άνοιξε η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης στο Ειρηνοδικείο από τους δανειολήπτες

Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, ενημερώνει τους Καταναλωτές – Δανειολήπτες που έχουν ανοίξει φάκελο εξώδικης ρύθμισης και έχουν καταθέσει αίτηση – πρόταση σε Τράπεζα ή σε τρίτους και έχει παρέλθει ο εύλογος χρόνος (ένας μήνας) από την κατάθεση της αίτησης, θα πρέπει να περάσουν από την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, για να λάβουν καθοδήγηση, για χορήγηση (πρακτικού επιτυχίας ή βεβαίωση αποτυχίας) για το επόμενο βήμα που είναι η υποβολή αίτησης για το Ειρηνοδικείο.

Επειδή οι Πιστωτές έχουν προβεί σε παραγωγή δικαστικών εγγράφων, όφελος των δανειοληπτών είναι να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης στο στο Ειρηνοδικείο έγκαιρα

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live