Απάντηση στον Μ. Σκουλάκη: «Αυξημένες οι απαιτήσεις συντήρησης του Β.Ο.Α.Κ. στο κομμάτι Γεωργιούπολη – Καβρός»

Κανένα σχόλιο

Απάντηση στην αναφορά με την οποία ζητούσε την αποκατάσταση του φωτισμού στο κομμάτι του ΒΟΑΚ Γεωργιούπολη – Καβρός έδωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θ. Ξανθόπουλος στο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων, κ. Μανώλη Σκουλάκη. Όπως επισημαίνεται στην απάντηση του αρμόδιου Υφυπουργού «το Μάρτιο του 2007 το ΥΠΕΧΩΔΕ ανέλαβε την ευθύνη συντήρησης του δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού στη περιοχή του ΒΟΑΚ της Γεωργιούπολης. Στα πλαίσια της εργολαβίας «Στοιχειώδης συντήρηση των Η/Μ εγκαταστάσεων Ε.Ο. 90 Νομών Χανίων & Ρεθύμνου», ζητήθηκε από τον ανάδοχο του έργου η άμεση αποκατάσταση ζημιών Η/Μ που υπήρχαν μέχρι τις αρχές του 2008.

kavros2 Επιπλέον στα πλαίσια της εργολαβίας «Βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στις επικίνδυνες θέσεις του ΒΟΑΚ», επεκτάθηκε με νέο δίκτυο και με την τοποθέτηση περίπου 55 νέων ιστών, η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο συγκεκριμένο σημείο. Στις 30.5.2008 δόθηκε επιπλέον εντολή επέκτασης του ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή της Γεωργιούπολης, κατά 600 μέτρα ανατολικά από τον τελευταίο ιστό φωτισμού προς τη περιοχή που βρίσκεται η στάση ΚΤΕΛ για τον οικισμό Δράμια, με τοποθέτηση νέων ιστών αλλά και εντολή για νέο έλεγχο και πλήρη αποκατάσταση λειτουργίας του παλαιού δικτύου».

"Sponsored links"

Τέλος, ο κ. Ξανθόπουλος σημειώνει πως το «υφιστάμενο δίκτυο λόγω παλαιότητας παρουσιάζει κατά καιρούς προβλήματα λόγω βραχυκυκλωμάτων ή από λόγους ανωτέρας βίας, όπως προσκρούσεις ατυχημάτων και έχει αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης» και πως «οι νέες εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί αλλά για την έναρξη της λειτουργίας τους απαιτείται η ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ, προς την οποία έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live