Αναφορά Μ. Σκουλάκη στη Βουλή για χρηματοδότηση ΤΟΕΒ κόλπου Κισάμου για αποκατάσταση ζημιάς

Κανένα σχόλιο

Αναφορά προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντό, Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη και Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων κ. Μ. Σκουλάκης με την οποία ζητάει από τα συναρμόδια Υπουργεία τη χρηματοδότηση του ΤΟΕΒ κόλπου Κισάμου προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της ζημιάς που έλαβε χώρα το απόγευμα της 7ης Αυγούστου 2008 στα κεντρικά αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ.

Όπως σημειώνει ο κ. Σκουλάκης υπάρχει άμεση ανάγκη επιδιόρθωσης της ζημιάς, η οποία υπολογίζεται σε 25.000 € περίπου, δεδομένου πως ολόκληρη η περιοχή 20.000 στρεμμάτων στη Κίσαμο είναι δίχως νερό και σε περίπτωση καθυστέρησης αποκατάστασης της ζημιάς θα υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες για τις καλλιέργειες.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live