Επισημάνσεις Σκουλάκη σε εκδήλωση ΕΟΠ: «Αναγκαία η ολοκλήρωση του Ποδηλατοδρόμιου στο Ακρωτήρι»

Κανένα σχόλιο

Την «ανάγκη να ολοκληρωθεί το Ποδηλατοδρόμιο στο Δ. Ακρωτηρίου και να καταστεί λειτουργικό ως προπονητικό κέντρο» επισήμανε ο Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης βράβευσης των κορυφαίων Αθλητών-τριών και Σωματείων, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) για την ποδηλατική αγωνιστική περίοδο 2008, τη Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Ο κ. Σκουλάκης – ο οποίος βράβευσε τα τρία καλύτερα ποδηλατικά σωματεία της χώρας – αφού πρώτα συνεχάρη τον Πρόεδρο του ποδηλατικού σωματείου, «ΤΑΛΩΣ-Anek Lines» και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠ, κ. Ι. Κοπανάκη για την επιτυχία του Χανιώτικου σωματείου να βραβευτεί ως το δεύτερο καλύτερο σωματείο της Ελλάδας (Φωτογραφία 1), τόνισε πως «το ποδηλατοδρόμιο στο Ακρωτήρι, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει, εφόσον ολοκληρωθεί, πόλο αθλητικής ανάπτυξης και αθλητικού τουρισμού στο Ν. Χανίων».

"Sponsored links"

Παράλληλα, προσέθεσε πως «η ολοκλήρωση του θα αποτελέσει αφετηρία για μεγαλύτερες και σημαντικότερες ποδηλατικές επιτυχίες των αθλητών και ποδηλατικών σωματείων του Ν. Χανίων». Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ο κ. Σκουλάκης ζήτησε τη συνδρομή και την υποστήριξη των παριστάμενων στην εκδήλωση, Προέδρων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καπράλου και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ι. Κούβελου, προς τη κατεύθυνση να πιέσουν τη ΓΓΑ και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό το έργο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live