Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Από 1 Οκτωβρίου, αρχίζουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης. Τα προγράμματα που πραγματοποιούνται για 11η συνεχή χρονιά απευθύνονται σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και της προσχολικής ηλικίας και είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες και δεξιότητες της κάθε ηλικίας. Τα 32.000 παιδιά που επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα το Ναυτικό Μουσείο, είχαν την ευκαιρία, μέσω των εκθεμάτων, να ανακαλύψουν την ελληνική ναυτική ιστορία και παράδοση με τρόπο δημιουργικό και ευχάριστο.

Τη σχολική περίοδο 2008-2009 θα λειτουργήσουν τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα:

"Sponsored links"

  • Για νήπια και Α΄ Τάξη: 1. Ήταν ένα Μικρό Καράβι 2. Τα Πλοία Τότε και Τώρα
  • Για Β΄ Τάξη: Η Θάλασσα μας Κινδυνεύει
  • Για Γ΄ Τάξη: Το Μινωικό Καράβι
  • Για Δ΄ Τάξη: Γνωριμία με μια Τριήρη
  • Για Ε΄ Τάξη: Ταξίδι στα Χρόνια τα Βυζαντινά
  • Για ΣΤ΄ Τάξη: Αφιέρωμα στους Βαλκανικούς Πολέμους

Παράλληλα θα λειτουργήσουν ειδικά επετειακά προγράμματα στις κύριες επετείους:28η Οκτωβρίου, 1η Δεκεμβρίου, 25η Μαρτίου και Μάχη της Κρήτης (24 Μαΐου). Αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει προς τους διευθυντές, νηπιαγωγούς και δασκάλους των σχολείων στο χώρο του Ναυτικού Μουσείου την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 18:30 μ.μ.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live