Σειρά συσκέψεων πραγματοποιήθηκαν χθες στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η πρώτη αφορούσε εκτίμηση της υλοποίησης του προϋπολογισμού και του προγράμματος έργων του 2008. Η δεύτερη αφορούσε την σύνταξη της νέας προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Χανίων και των περιαστικών Δήμων, με βάση τα νέα δεδομένα. Η επόμενη αφορούσε το θέμα των διαφημίσεων στην πόλη των Χανίων ενώ θέμα της τελευταίας σύσκεψης ήταν η εκδήλωση που προγραμματίζεται τις επόμενες εβδομάδες στην περιοχή της Σπλάντζιας με την ολοκλήρωση των έργων που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Αστικής Ανάπτυξης περιοχής Σπλάντζιας της Παλιάς Πόλης των Χανίων».

Στις συσκέψεις συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδογιάνης, οι κατά περίπτωση αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live