Μεγάλα τα προβλήματα σχολικής στέγης στο Δήμο Κισάμου

Κανένα σχόλιο

Αναφορά προς τους υπουργούς Παιδείας κ. Ε. Στυλιανίδη και Εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλο, κατέθεσε χθες ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης αναφορικά με τα σημαντικά προβλήματα σχολικής στέγης στο Δήμο Κισάμου. Όπως επισημάνει στην αναφορά του ο κ. Σκουλάκης, «οι ανάγκες για τη δημιουργία σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη περιοχή της Κισάμου είναι μεγάλες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπάρχοντα σχολικά κτίρια στο Δήμο Κισάμου είναι πολλά». «Την ίδια στιγμή» συμπληρώνει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «ο Δήμος Κισάμου δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει σε επισκευές και επιδιορθώσεις των ήδη λειτουργούντων σχολικών μονάδων από ίδια έσοδα».

Ως εκ τούτου, ο κ. Σκουλάκης καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης του Δήμου Κισάμου προκειμένου να προβεί στην συντήρηση και επιδιόρθωση των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς ενώ ζητά να ενημερωθεί και για το προγραμματισμό ανέγερσης και τις πηγές χρηματοδότησης νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή της Κισάμου.

"Sponsored links"

Αναφορά Μ. Σκουλάκη για χρηματοδότηση Δήμου Σούδας για τη συντήρηση του Γυμνασίου

Αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλο, κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης με την οποία ζητείται η διάθεση στο Δήμο Σούδας από την κατανομή μέρους πιστώσεων της ΣΑΤΑ στους ΟΤΑ για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων, το ποσό των 60.000 € προκειμένου ο Δήμος να προβεί σε όλες τις αναγκαίες επιδιορθώσεις και συντηρήσεις για την ασφαλή λειτουργία του Γυμνασίου Σούδας εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live