Μονάδα αποθήκευσης αποβλήτων λιπαντικών και πετρελαιοειδών στο Δ. Ακρωτηρίου

Κανένα σχόλιο

Από την Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου ανακοινώνεται ότι κατατέθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο Μονάδα Αποθήκευσης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (ΑΛΕ) & Πετρελαιοειδών Καταλοίπων» στη θέση Γιάννακα Κάμπος εκτός οικισμού Μουζουρά του Δήμου Ακρωτηρίου Ν. Χανίων, ιδιοκτησίας Λιματζάκη – Χατζηδάκης Ο.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες ή φορείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της υπόψιν Μελέτης μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας, τηλέφωνο 2821 3 40270 από τις 9.00 έως 12.00 π.μ. καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και έως τις 29-5-2008.

Όσοι, τέλος, από τους ενδιαφερόμενους, επιθυμούν να διατυπώσουν εγγράφως την γνώμη ή τις προτάσεις τους επί της Μελέτης, μπορούν να τις καταθέσουν στη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου τις ίδιες εργάσιμες ώρες και έως την προαναφερθείσα ημερομηνία.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live