Συνάντηση για συζήτηση της πρότασης του Π.Κ. για την δημιουργία εγκατάστασης διαχείρισης απορριμμάτων

Κανένα σχόλιο

Μετά την παρουσίαση της μελέτης του Πολυτεχνείου Κρήτης για τον εντοπισμό κατάλληλων θέσεων για δημιουργία Κεντρικής Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 9 το πρωί θα γίνει συνάντηση υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Τσόκα στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης με τους εμπλεκόμενους φορείς για συζήτηση της πρότασης που αφορά στην πρώτη προτεινόμενη θέση.

garbage-1 Στη συνάντηση έχουν κληθεί να πάρουν μέρος η Νομάρχης Ηρακλείου, ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ , ο Δήμαρχος Επισκοπής και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο καθηγητής του Πολυτεχνείου κ. Οικονομόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων άλλων υποδεικνυόμενων περιοχών από την μελέτη.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live