Απάντηση της ΑΝΕΚ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση η ΑΝΕΚ απαντά στην Επιτροπή Ανταγωνσιμού για τη συμμετοχή της Sea Star στο μετοχικό κεφάλαιό της. Ειδικότερα ανακοινώνει ότι η μέτοχός της εταιρεία Sea Star Capital Plc. της γνωστοποίησε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Mε αφορμή το από 23-7-2008 Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, η εταιρεία Sea Star Capital Plc (SeaStar ή Εταιρεία) για την ορθή ενημέρωση και προστασία του επενδυτικού κοινού και της φήμης της εταιρείας και του ομίλου της, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
clip_image001<Αναφέρεται εις το ανωτέρω Δελτίο Τύπου ότι η έρευνα της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συμμετοχή της Sea Star στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΝΕΚ σε ποσοστό 32,50% συνιστά συγκέντρωση η οποία δεν γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου χρονικής προθεσμίας.

Η Sea Star έχει την πεποίθηση ότι η σχετική διαπίστωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού οφείλεται σε παραδρομή και δηλώνει ότι έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της όπως απορρέουν από τον ν. 703/1977, συνεπώς σε ουδεμία παράβαση διατάξεων του ανωτέρω νόμου έχει υποπέσει και ουδεμία περίπτωση επιβολής προστίμου στην Εταιρεία υφίσταται, παρά την σχετική πρόταση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού. Τις σχετικές απόψεις και θέσεις θα εκθέσει η Εταιρεία ενώπιον της Επιτροπής κατά την συνεδρίαση στην οποία έχει κλητευθεί την 16-10-2008.

Η Sea Star συνεχίζει το φιλόδοξο επενδυτικό της πρόγραμμα στην ελληνική ακτοπλοία και δια της προσελκύσεως νέων επενδυτικών κεφαλαίων ελπίζει στην τόνωση του κλάδου και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσα σ’αυτόν, ώστε να προκύψουν τα αναμενόμενα οφέλη για την αγορά και τους αποδέκτες των υπηρεσιών των δραστηριοποιουμένων επιχειρήσεων, όπως και ανάλογη αξία στους μετόχους μας>.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live