Στα Χανιά ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης

Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αθανάσιος Πλεύρης θα βρεθεί στα Χανιά σήμερα Τρίτη 5 Αυγούστου και θα ακολουθήσει με τη συνοδεία των μελών της Νομαρχιακής επιτροπής Χανίων του κόμματος του, το παρακάτω πρόγραμμα:

  • 09:00 : Συνάντηση, συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων – αιτημάτων των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας με τα προεδρεία τους στα γραφεία της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων που βρίσκονται στα Δικαστήρια.

  • pleuris 09:30 : Συζήτηση για τα τοπικά θέματα με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΛΑ.Ο.Σ στο καφέ «Φειδίας» στα Δικαστήρια.
  • 10:30 : Πέρασμα μέσα από την Δημοτική Αγορά Χανίων
  • 11:00 : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Βιρβιδάκη προς ενημέρωση για τα τοπικά προβλήματα.
  • 12:00 : Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Καραββιτάκη προς συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Νοσοκομείου αλλά και την λειτουργία της Νεογνολογικής Κλινικής.
  • 13:00 : Συνάντηση με τον Νομάρχη κ. Αρχοντάκη προς ενημέρωση για τα θέματα του Νομού.
  • 19:00 : Συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ στα Χανιά.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live