Νομάρχης Χανίων ενάντια Μανώλη Σκουλάκη

Κανένα σχόλιο

Το σημερινό παραλήρημα του βουλευτή Χανίων κ. Σκουλάκη εναντίον μου, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη μικροκομματική σκοπιμότητα και την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα μεγάλα θέματα του Νομού. Ο κ. Σκουλάκης, όπως και η κοινωνία των Χανίων, γνωρίζει πολύ καλά ότι η Νομαρχιακή Αρχή και εγώ προσωπικά, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και επιχειρηματικά συμφέροντα και χωρίς να υπολογίζω το όποιο πολιτικό κόστος, έχω πάρει σαφείς θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα και εργαζόμαστε ανελλιπώς και σε όλα τα επίπεδα για την επίλυσή τους.

arxontakis Μήπως είναι αυτό που ενοχλεί τον βουλευτή, όταν ο ίδιος «σφυρίζει αδιάφορα» σε μεγάλα θέματα όπως αυτό της ακτοπλοΐας; Ή μήπως τον ενοχλεί το γιγαντιαία πρόγραμμα έργων σε όλο το Νομό που σχεδιάζει και υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων; Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή του να τον ενημερώσουμε.

"Sponsored links"

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Σκουλάκης είναι για λαϊκή κατανάλωση και για λόγους εντυπωσιασμού και τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός.

Ο Νομάρχης Χανίων

Γρηγόρης Αρχοντάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live