Ανάκληση παραίτησης του προέδρου κοινότητας Ζωνιανών

Κανένα σχόλιο

Τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα επισκέφτηκε χθες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζωνιανών κ. Κώστας Παρασύρης και του ανακοίνωσε την ανάκληση της παραίτησής του. Μετά την συνάντηση ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας σε δήλωσή του τόνισε: Με ικανοποίηση αποδέχτηκα την ανάκληση της παραίτησης του Προέδρου της Κοινότητας Ζωνιανών κ. Κώστα Παρασύρη ο οποίος για να προχωρήσει στο δύσκολο έργο του χρειάζεται την συμπαράσταση και την στήριξη όλων μας.

zoniana Άμεσα λοιπόν η Κυβέρνηση ξεκινά:

"Sponsored links"

  • Την χρηματοδότηση για την κατασκευή χλοοτάπητα και ρευματοδότηση για φωτισμό του κοινοτικού γηπέδου Ζωνιανών, προϋπολογισμού 670.000 ευρώ.
  • Την χρηματοδότηση της Κοινότητας Ζωνιανών για συντήρηση αγροτικών-ορεινών δρόμων προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
  • Την εκπόνηση μελέτης και χρηματοδότηση για την κατασκευή στην κεντρική πλατεία του χωριού, Διοικητηρίου-Πολιτιστικού Κέντρου και
  • Την ανέγερση και λειτουργία αστυνομικού σταθμού στα Ζωνιανά στο οικόπεδο που έχει προκαθοριστεί.

Μια σειρά έργων για την Κοινότητα Ζωνιανών βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα έργα αυτά είναι :

  • Επισκευή του επαρχιακού δρόμου από Αξό έως Λιβάδια και από Αξική γέφυρα έως Ζωνιανά προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
  • Βελτιωτικά έργα στο νεκροταφείο Ζωνιανών προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
  • Έργα ανακαίνισης και διαμόρφωσης του Δημοτικού σχολείου Ζωνιανών προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
  • Έργα επισκευής υδρευτικού δικτύου από Απλαδιανά έως και Ζωνιανά προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
  • Αναμόρφωση περιβάλλοντος χώρου σπηλαίου « Σφεντόνη» Ζωνιανών προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζωνιανών κ. Παρασύρης με δήλωσή του ευχαρίστησε την Κυβέρνηση, τον Υπουργό Εσωτερικών καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους για το χωριό του.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live