Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Κανένα σχόλιο

Εν όψει της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και των προκαθήμενων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, στην Κρήτη με αφορμή το έτος του Αποστόλου Παύλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα κ. Σεραφείμ Τσόκα στην οποία μετείχαν ο σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας της υποδοχής και της επίσκεψης της ΑΘΠ κ.κ. Βαρθολομαίου και των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live