Σε διάλυση τα Νοσοκομεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Απερίγραπτη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν οι πολίτες, λόγω της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας στα νοσηλευτικά ιδρύματα με αιχμή την πληρωμή των εφημεριών. Χθες το πρωί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο επικράτησε αναταραχή μετά και την άρνηση του επιτρόπου να θεωρήσει τα σχετικά εντάλματα για τις πληρωμές. Ο πρόεδρος της ιατρικής υπηρεσίας υπέβαλε την παραίτηση του, ενώ κυκλοφόρησαν φήμες για παραίτηση και της διοίκησης του νοσοκομείου.

Επίσχεση εργασίας και των ειδικευόμενων γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων

"Sponsored links"

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν χθες οι γιατροί καταγγέλλουν την κυβέρνηση για συνειδητή υποβάθμιση του εθνικού συστήματος υγείας, και μη εφαρμογή κοινοτικών οδηγιών.

Φήμες για παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου

Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ στα Χανιά ότι μετά την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί το Νοσοκομείο Χανίων με αφορμή τις απραγματοποίητες εξαγγελίες των Κυβερνητικών παραγόντων υπέβαλε την παραίτησή του ο διοικητής του Νοσοκομείου γιατρός Μάρκος Καραβιτάκης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live