Παράσταση διαμαρτυρίας της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Ντερμανάκης μαζί με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του κατήγγειλε χθες, μετά από επίσκεψη στο γραφείο του, τον κ. Βιρβιδάκη για την διάσπαση του αγώνα των ΟΤΑ και της ΤΕΔΚ Νομού Χανίων. Ο κ. Ντερμανάκης ευθέως είπε στον κ. Βιρβιδάκη ότι έπρεπε να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι έπρεπε να σεβαστεί την απόφαση της ΤΕΔΚ. Αντίθετα με την αδικαιολόγητη στάση του ο κ. Βιρβιδάκης απομονώνεται. Με το μεγάλο ατόπημα που διέπραξε ουσιαστικά υπονομεύει τον αγώνα τόσο της ΚΕΔΚΕ όσο και των ΤΕΔΚ Κρήτης και του Νομού Χανίων.

kBIRBIDAKIS_2006-m1 Ο κ. Ντερμανάκης με αυστηρό τόνο είπε στον Δήμαρχο Χανίων ότι είναι υπόλογος σε όλους τους Χανιώτες και θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα γιατί δεν σεβάστηκε ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Χανίων την απόφασή της η οποία με κατηγορηματικό τρόπο ανέφερε τα εξής:

"Sponsored links"

«Η ΤΕΔΚ Ν. Χανίων στη σημερινή έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να προτείνει το κλείσιμο των Δήμων την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008, διαμαρτυρόμενη για το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη λειτουργία και βιωσιμότητα των εκατοντάδων Δομών Φύλαξης Παιδιών των Δήμων (Παιδικοί, Σταθμοί, Βρεφονηπιακοί, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ κλπ.), για τη νέα Προγραμματική περίοδο. Η τελική Απόφαση για κλείσιμο των Δήμων εναπόκειται στα Δημοτικά Συμβούλια κάθε Δήμου, που πρέπει να αποφασίσουν άμεσα σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση».

Ο κ. Βιρβιδάκης δεν μπόρεσε να απαντήσει στα καίρια αυτά ερωτήματα, κατέφυγε σε γενικόλογες απαντήσεις. Ο κ. Ντερμανάκης τον κάλεσε και πάλι να κλιμακωθεί ο αγώνας και μαζί όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις να δώσουν τον αγώνα για να μην χρεοκοπήσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να ανατραπεί η καταστρεπτική πολιτική της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα στον Τομέα της Πρόνοιας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live