Το κατάντημα μιας μερίδας πολιτικών

Κανένα σχόλιο

Συχνά πυκνά στα ΜΜΕ ακούς και διαβάζεις για πολιτικούς που καταπατούνε τον όρκο τους καθημερινά και κάποιο πολιτικό σκάνδαλο βγαίνει στην επιφάνεια . Πολιτικοί κατηγορούνται για μίζες για παραβάσεις οικοδομικές για καλύψεις σε καρτέλ για απόπειρες υποθάλψεων παρανόμων για επεμβάσεις σε ποινικές δίκες και διώξεις για αθωώσεις με νομικά ανοικτά παράθυρα σε βιομηχάνους σε γραμματείς Υπουργείων με το πρόσχημα όλα στην Δικαιοσύνη αλλά και με σύμμαχο και πλειοψηφία της βουλής για μη σύσταση επιτροπών.

Με τον τρόπο αυτό καθιστώντας έμμεσα συνυπεύθυνη και την Δικαιοσύνη, Βουλευτές αντάρτες, στα λόγια αλλά χάρη της βουλευτικής καρέκλας να ψηφίζουν αυτά που κατέκριναν χθες. Βουλευτές που πίσω από την βουλευτική ασυλία καλύπτονται για ποινικές παραβάσεις και εσύ να διερωτάσαι γιατί.

"Sponsored links"

Ερωτήσεις βουλευτών για διάφορα θέματα που αφορούν τον πολίτη αλλά οι απαιτήσεις των Υπουργών μια κοροϊδία προς αυτού αλλά και στον ερωτώντα και μάλιστα με ανέχεια να δέχεται την κοροϊδία του Υπουργού χωρίς προσωπική ενέργεια. Η υγεία νοσεί ο Υπουργός στο ΘΑ. Η παιδεία στην διπλοβάρδια . Ο Υπουργός να λέει ότι η αστυνόμευση στην Κρήτη είναι πλήρης παρά τις διαμαρτυρίες των συνδικαλιστών.

Οι καρμανιόλες να υπάρχουν ακόμα στο οδικό δίκτυο. Η ακρίβεια παρά τα 48 μέτρα στα θερβαντικά κατορθώματα του κ. Υπουργού και στα ύψη. Οι βιολογικοί στο περίμενε. Οι δήμοι στο ανεξόφλητο χρέος της κυβέρνησης . Οι ληστείες στο σήμερα ζεις , αύριο στις ορέξεις των ληστών. Οι δε κοινή γνώμη να λέει ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ο κύριος επίτιμος να κατηγορεί τον Εθνάρχη Κων/νο Καραμανλή για τη Βία και την νοθεία του 1961 χωρίς καμιά αντίδραση από τον ανηψιό πρωθυπουργό. Χωρίς καμιά αντίδραση για το θέμα της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ και για τα επακόλουθά της. Μια σιωπή που σου προκαλεί την εντύπωση ότι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ καλώς έγινε κι η σιωπή αποσκοπεί για την πρωθυπουργική καρέκλα . Γιατί μετά 10 μέρες έγινε με νταούλια και κλαρίνα την πρώτη Σερρών η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Κων/νου Καραμανλή. Μήπως είναι μια πιστοποίηση του μεγέθους της αξίας της καρέκλας.

Γιατί ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης δεν φροντίζει να βγουν στην φόρα οι μίζες για την SIEMENS και για τα ομόλογα και να μάθει ο λαός τους υπεύθυνους όπως προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ποιος ο φόβος. Γιατί η κάλυψη με τα λεγόμενά του.

Νίκος Βαβουράκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live