Κατάρτιση και μετεκπαίδευση ξενοδοχοϋπαλλήλων από τον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης

Κανένα σχόλιο

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτιση ανακοινώνει τον προγραμματισμό λειτουργίας 3 τμημάτων «Κατάρτισης-Μετεκπαίδευσης », για εργαζόμενους και εποχιακά άνεργους εμπειροτέχνες με προοπτική τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των παρεχομένων Υπηρεσιών στον Τομέα του Τουρισμού, στα ΧΑΝΙΑ για την περίοδο κατάρτισης 2009-2010 στις ειδικότητες:

1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

"Sponsored links"

  • Τμήμα Λειτουργίας Υποδοχής
  • Τμήμα Μηχανογράφησης Υποδοχής

2) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

  • Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης
  • Τμήμα Μαζικής Παραγωγής Φαγητών .

3) ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑΣ

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα στο τηλ. 2810-761363 και να υποβάλουν τα πλήρη δικαιολογητικά στη διεύθυνση :ΕΠΑ.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ » Κοκκίνη Χάνι Τ.Κ. 715 00 Ηράκλειο Κρήτης, η να αποσταλούν με ταχυμεταφορά, ή συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση από 18/05/2009 έως 19/06/2009. Πληροφοριακό Δελτίο και αιτήσεις συμμετοχής διανέμονται από το Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων. Πλατεία Ελευθερίας 1. Χανιά . Γραφείο 10 . Τηλέφωνο: 28213 40182

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live