Συνάντηση Σ. Τσόκα με εκπροσώπους της Attica Group

Κανένα σχόλιο

Εκπρόσωποι της Ναυτιλιακής Εταιρείας ATTICA GROUP επισκέφθηκαν χθες εθιμοτυπικά τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ.Σεραφείμ Τσόκα και συζήτησαν μαζί του θέματα της ακτοπλοΐας. Μετά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης δήλωσε : « Υπήρξε μια εθιμοτυπική επίσκεψη των εκπροσώπων της ATTICA GROUP στο γραφείο μου.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την σύνδεση του Ηρακλείου με την Αθήνα, τα θέματα της ακτοπλοΐας και μια ενημέρωση για το πώς κινείται αυτήν την στιγμή η ATTICA και πως είναι το έργο της, αν έχει βοηθήσει ή όχι στον ανταγωνισμό και τι έχει να ωφεληθεί απ αυτό ο Κρητικός αλλά και ο επισκέπτης του νησιού.

"Sponsored links"

Ερ . Τι εκτιμά η Πολιτεία σε σχέση με την αλλαγή του καθεστώτος που είχαμε;

Απ. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι κάτι που όλοι το θέλουμε. Το επιζητούμε, βοηθάει τους πάντες, βοηθάει τον πολίτη να ταξιδεύει με περισσότερη ασφάλεια και πιο οικονομικά , βοηθάει τις εταιρείες να βελτιώνονται, βοηθάει να αυξάνονται οι υπηρεσίες και βέβαια έχουμε περισσότερα δρομολόγια.

Θεωρώ λοιπόν ότι η γραμμή της Κρήτης είναι μια πάρα πολύ καλή γραμμή και μπορεί να αντέξει τις εταιρείες, Θεωρώ επίσης ότι είναι ευχής έργον η Κρήτη να έχει σύγχρονα, γρήγορα και ασφαλή πλοία.

Ερ. Άφησαν να εννοηθεί ότι σύντομα θα δραστηριοποιηθούν και σε άλλα λιμάνια της Κρήτης;

Απ. Όχι. Κυρίως συζητήσαμε για τις δύο γραμμές και για τις γραμμές της Αδριατικής , την οικονομική κρίση και τον αντίκτυπο που υπάρχει, και θέλω να πω όχι μόνον στην ATTICA GROUP αλλά και σε άλλες εταιρείες, στο άμεσο μέλλον να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και η γραμμή Κίσσαμος – Πελοπόννησος.

Όταν δημιουργείται η Ιόνια οδός, ένας δρόμος που συνδέει πολύ γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια την Νότια Πελοπόννησο με την Βόρεια Πελοπόννησο αλλά και με την Ήπειρο, θεωρώ ότι πρέπει να το κοιτάξουν και αυτό με ιδιαίτερη προσοχή. Και για μας θα είναι πάρα πολύ καλό.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ATTICA GRUP κ. Μιχάλης Σακέλης ανέφερε ότι ενημέρωσαν τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία του πλοίου της Εταιρείας δηλώνοντας ότι είναι ευχαριστημένοι απ αυτήν. Επίσης χαρακτήρισε την γραμμή του Ηρακλείου – Πειραιά πολύ σημαντική προσθέτοντας ότι έχει ανάγκες που θα τις καλύψει η ATTICA.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live