Ερωτηματικά για την συνεχιζόμενη καταστροφή του ιστορικού φαραγγιού από την Κίνηση Πολιτών Δήμου Καντάνου

Κανένα σχόλιο

Ερωτηματικά προκύπτουν ποια πολιτική δύναμη επιτρέπει στην εταιρεία λατομεία Σέλινου ΑΕ να συνεχίζει την καταστροφή στο ιστορικό φαράγγι της Καντάνου . Ο Νομάρχης ΧΑΝΙΩΝ γνωρίζει; Γιατί σιωπά; Η πολεοδομία της Νομαρχίας προφανώς δεν έχει χρόνο να ελέγξει την αυθαιρεσία και την καταστροφή; Ο περιφερειάρχης σε συνεργασία με την Δ/νση Δασών δίνουν το φιλί της ζωής, εγκρίνουν εκ νέουν τους περιβαλλοντικούς όρους παραβαίνοντας το νόμο για να συνεχίσει κανονικά η εταιρεία να ισοπεδώνει τον ιστορικό αυτό τόπο. Είναι ντροπή ζούμε σε μια πολιτεία με «ιδιωτική δημοκρατία» επιβιώνουν οι αυθαίρετοι στην πορεία γίνονται ισχυροί και φιλάνθρωποι.

Η κυρία Αλφιερη επισκέφθηκε τους ελεγκτές περιβάλλοντος και δήλωσε:

"Sponsored links"

Για μια ακόμα φορά έχουμε δικαιωθεί τι να το κανείς όμως; η καταστροφή συνεχίζεται και μεγαλώνει μέρα με την μέρα , η εταιρεία και οι «συνεργάτες¨» της μας χαμογελούν και μας αποκαλούν και… . Δημοσιοποιώ την έκθεση της ειδικής υπηρεσία περιβάλλοντος που πήρα κατά την επίσκεψη μου στην Υπηρεσία που βεβαιώνει τις αυθαιρεσίες που γίνονται στο λατομείο και την παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων .

Καλώ τον Νομάρχη τον περιφερειάρχη και τις υπηρεσίες τους να μη δηλώσουν ξανά άγνοια να παραδεχτούν πολιτικά ότι η εταιρεία προστατεύεται και μπορεί ανενόχλητη να σκοτώνει την ομορφιά και την ιστορία της Καντάνου, Καλώ τους τρεις δημάρχους που πονούν το Σέλινο και συμπορεύονται ενωτικά και αγανακτούν στην κάθε «απρέπεια»!!!! να στείλουν επιτέλους ένα γράμμα και να ζητήσουν να σταματήσει η καταστροφή του Σελίνου τώρα τελευταία αρθρογραφούν συχνά ένα γράμμα στο πρωθυπουργό για την μη εφαρμογή του νόμου θα επιβεβαίωνε ότι πραγματικά αγαπούν το Σέλινο και δεν θέλουν να χαθεί από το χάρτη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live