Τον Νομάρχη Ρεθύμνου επισκέφτηκαν χθες ο πρόεδρος και μέλη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Κανένα σχόλιο

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκαν χθες ο Πρόεδρος , κ. Σταύρος Σημαντήρης και μέλη του Δ.Σ. του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, παρουσία της νομαρχιακής συμβούλου και υπεύθυνης τομέα αποδήμων, κα Γιάννα Κεφαλογιάννη – Μπιρλιράκη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εργασίες και την ατζέντα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιείται σήμερα στο «Ξενία».

simboulio Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν σήμερα είναι η λειτουργία του Κέντρου Κρητικών Μελετών και Ερευνών (ΚΕ.Κ.Μ.Ε.) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς και η δημιουργία του Μουσείου Απόδημων Κρητών ως παράρτημα του (ΚΕ.Κ.Μ.Ε.), στο οποίο θα φιλοξενείται φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό για τους Κρήτες της Διασποράς.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live