Πράξεις ανεπιθύμητες

Κανένα σχόλιο

Ο,τιδήποτε διασπά την ψυχική ενότητα του Κρητικού Λαού είναι και ύποπτο και καταδικαστέο. Ο κ. Αλαβάνος γνωρίζει πολύ καλά τι έπραξε η Χούντα για να διασπάσει αυτή την ενότητα. Γνωρίζει πολύ καλά τι έχει προηγηθεί εις βάρος αυτής της πόλης. Και βέβαια επιπόλαιοι ή στυγνά υπολογιστές ή εγκληματικά αδιάφοροι, μπορεί να υπάρξουν παντού.

_alavanos Εκείνος, όμως, προπαντός, σαν αρχηγός κόμματος, δεν δικαιούται να είναι ένας από αυτούς. Ούτε και κανείς από τους εκατέρωθεν βουλευτές. Οι Κρητικοί, ανεξαρτήτως νομού, αυτοί που δεν έχουν ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα, είναι όλοι αδέρφια και κανείς μα κανείς δεν θα συγχωρήσει την προσπάθεια του ν’ ανάψει φωτιές.

"Sponsored links"

Διότι ή δεν ξέρει, ή ξέρει, αλλά αδιαφορεί. Ας δώσει το παράδειγμα της καταλλαγής, διότι ο κ. Αλαβάνος είναι καλόδεχτος στα Χανιά όπως και σε ολόκληρο το νησί αλλά διαιρετικές πράξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι ανεπιθύμητες.

Φώτης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live