Κοινωνικά παρούσα η ΑΝΕΚ Lines σε Ηράκλειο και Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η ΑΝΕΚ LINES με βασικό άξονα το «… να είμαστε ουσιαστικά χρήσιμοι, ωφέλιμοι, αποτελεσματικοί για την κοινωνία στην οποία συμμετέχουμε & λειτουργούμε» συνεχίζει με ευαισθησία και ζεστασιά να συμμετέχει και να στηρίζει δυναμικά και υπεύθυνα τις ανάγκες και τις δραστηριότητες του τόπου και τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα ο κος Γιώργος Δημάκης, Προϊστάμενος του Πρακτορείου Ηρακλείου της ΑΝΕΚ επισκέφτηκε, προκειμένου να επιδώσει την οικονομική αρωγή της εταιρείας την Τρίτη (23/12), αρχικά το Συσσίτιο Γερόντων Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια το Σύλλογο Πολυτέκνων Ν.Ηρακλείου .


Τις επιταγές παρέλαβαν ο πατήρ Κωνσταντίνος Δραμητινός για λογαριασμό του Συσσιτίου και ο κος Γεώργιος Παρασύρης με την ιδιότητα του Προέδρου για λογαριασμό του Συλλόγου Πολυτέκνων. Έτσι, μετά και την πρόσφατη οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών Ν.Χανίων «Η Μεγαλόχαρη», η ΑΝΕΚ με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο στέκεται αλληλέγγυα απέναντι στις ανάγκες ολόκληρης της Κρήτης, με πλήρη συνείδηση του κοινωνικού της ρόλου.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live