Την αποκατάσταση του φωτισμού στο κομμάτι του ΒΟΑΚ Γεωργιούπολη – Καβρός ζητά ο Μ. Σκουλάκης

Κανένα σχόλιο

Αναφορά προς τους υπουργούς Εσωτερικών, ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης ζητώντας την αποκατάσταση του φωτισμού στο κομμάτι του ΒΟΑΚ Γεωργιούπολη – Καβρός. Όπως τονίζει στην αναφορά του ο κ. Σκουλάκης «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί κάποιο θανατηφόρο ατύχημα κατά τις βραδινές ώρες εξαιτίας της – εδώ και ένα χρόνο – μη λειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού που έχει τοποθετηθεί στο κομμάτι Γεωργιούπολη – Καβρός της εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου».

skoulakis Με δεδομένο ότι:

"Sponsored links"

  • ο Δήμος Γεωργιουπόλεως είναι ένας παράκτιος Δήμος με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και χιλιάδες τουρίστες που τον επισκέπτονται κάθε χρόνο από Απρίλιο έως Οκτώβριο.
  • η τουριστική υποδομή στο Δήμο, αναπτύσσεται δεξιά-αριστερά της εθνικής οδού με συνέπεια πλήθος τουριστών να διασχίζουν καθημερινά κάθετα το δρόμο προς τη θάλασσα με συνέπεια να εγκυμονεί κίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος
  • στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, οι οδηγοί αναπτύσσουν συχνά μεγάλες ταχύτητες εξαιτίας της ευθείας του δρόμου, της μη ύπαρξης ανισόπεδου κόμβου ή υπογείων διαβάσεων αλλά και της ελλιπούς αστυνόμευσης καθ’ όλο το 24ωρο στο σημείο αυτό.

ο κ. Σκουλάκης καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση του φωτισμού στο συγκεκριμένο οδικό κομμάτι του Δήμου Γεωργιούπολης, διορθώνοντας τις όποιες βλάβες υπάρχουν, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες νέων τροχαίων ατυχημάτων και ειδικά θανατηφόρων, όπως και πρόσφατα συνέβη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live