Απάντηση σε ερώτηση Σκουλάκη: 512 ρουσφετολογικές προσλήψεις stage στο Ν. Χανίων από το Μάρτιο του 2004 έως και σήμερα

Κανένα σχόλιο

Για βιομηχανία ρουσφετολογικών προσλήψεων και στο Ν. Χανίων – όπως και σε όλη τη χώρα – κάνει λόγο ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης με αφορμή τα στοιχεία που δόθηκαν σε ερώτηση – αίτηση κατάθεσης εγγράφων που είχε καταθέσει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τις προσλήψεις που έγιναν τα 4 τελευταία χρόνια στο Ν. Χανίων μέσω του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (Stage).skoulakis-stage Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κατέθεσαν 7 Υπουργεία (Απασχόλησης, Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Μεταφορών, Οικονομίας, ΠΕΧΩΔΕ, Υγείας) στο Ν. Χανίων έχουν πραγματοποιηθεί από 7-3-2004 έως και σήμερα, 512 προσλήψεις Stage.Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα 7 υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης, Παιδείας, Εθνικής Άμυνας, Εμπορικής Ναυτιλίας και Εσωτερικών) προς τα οποία απευθυνόταν η ερώτηση δεν κατέθεσαν τα ζητηθέντα στοιχεία, τη κατάθεση των οποίων ζητάει ο κ. Σκουλάκης με νέα Ερώτηση-Αίτηση κατάθεσης Εγγράφων στη Βουλή.Σχολιάζοντας τα παραπάνω στοιχεία ο κ. Σκουλάκης δήλωσε τα εξής:

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επί 4,5 χρόνια χρησιμοποιεί τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα για κομματικό όφελος, καταρρακώνοντας κάθε έννοια αδιάβλητης και αντικειμενικής διαδικασίας. Όπως καθίσταται σαφές και από τα στοιχεία προσλήψεων Stage για το Ν. Χανίων ένας τεράστιος αριθμός ατόμων προσλαμβάνονται και απασχολούνται στο Δημόσιο με αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς δημοσιεύσεις προκηρύξεων σε βάρος άνεργων νέων που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να έχουν κομματικούς νεοδημοκρατικούς διαύλους. Με αυτό το τρόπο κάποιοι «εκλεκτοί» μοριοδοτούνται για την εμπειρία που αποκτούν, απολαμβάνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα για τις μόνιμες θέσεις που προκηρύσσονται από το ΑΣΕΠ, λόγω της μοριοδότησης της εμπειρίας που έχουν αποκτήσει ως συμβασιούχοι. Με το τρόπο αυτό η Ν.Δ. εκμαυλίζει συνειδήσεις και κατασκευάζει κομματικούς της ομήρους, παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ και απαξιώνοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας στη χώρα μας ».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live