Συνάντηση των 4 νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων Κρήτης για την προώθηση προγράμματος για την Κρητική Διατροφή

Κανένα σχόλιο

Υπό την προεδρία του Αντινομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Μποτονάκη, πραγματοποιήθηκε χθες στη Νομαρχία Ρεθύμνου σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τεσσάρων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Κρήτης και των Αναπτυξιακών εταιριών τους για την προώθηση προγράμματος για την κρητική Διατροφή. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Νίκος Νικολακάκης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Νομαρχίας, κ. Τάσος Τριποδιανάκης και ο Πρόεδρος πιστοποιημένων εστιατορίων Ρεθύμνου, κ. Όθωνας Χριστουλάκης.

DIATR Τα θέματα που αποτέλεσαν την ατζέντα της συνάντησης ήταν η οριστικοποίηση της νομικής μορφής, που θα πάρει η εταιρία, που θα φιλοξενήσει το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, η οποία όπως αποφασίστηκε θα είναι μη κερδοσκοπική, η συζήτηση γύρω από τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, κοινής πολιτικής και συνεργασίας, εξυπηρέτησης και υπηρεσιών, διατήρησης αισθητικών προτύπων και προδιαγραφές νομικές.

"Sponsored links"

Συζητήθηκαν επίσης οι φάσεις υλοποίησης του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας και έγιναν προτάσεις για marketing plan με στόχο τη διάχυσή του.

Ο κ. Μποτωνάκης δήλωσε ότι έχει εντυπωσιαστεί από το ενδιαφέρον και τη θέρμη που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και οι τέσσερις Νομοί της Κρήτης υπογραμμίζοντας την ανάγκη επιστροφής στις ρίζες και στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής προσαρμοσμένο στα σημερινά πρότυπα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live