Σάββατο 7 Ιουνίου: Η επετειακή εκδήλωση του ιδρύματος «Ιουλιανός Τσιράκης»

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, ο Δήμος Μουσούρων και το κοινωφελές Ίδρυμα-Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» πραγματοποιούν εκδήλωση το Σάββατο, 7 Ιουνίου 2008 και ώρα 19:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Πρόκειται για την καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση του Ιδρύματος, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται:

Αρχιερατικό τρισάγιο εις μνήμην του Ιουλιανού Εμμ. Τσιράκη.
Ευλογία από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνό.
Χαιρετισμό από το Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, το Δήμαρχο Μουσούρων κ. Ξενοφώντα Αρναντωνάκη και το Μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Σκινέ κ. Ναπολέοντα Τζεκάκη.
Ομιλία από την ιατρό, συγγραφέα και Νομαρχιακή Σύμβουλο Δρα Πηνελόπη Ντουντουλάκη με θέμα: « Η ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ».
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.

"Sponsored links"

Το Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» ιδρύθηκε το 1995 από τον καταγόμενο από το Σκινέ Εμμανουήλ Στυλιανού Τσιράκη και τη σύζυγό του Ζοράιντ, εις μνήμην του γιού τους Ιουλιανού Τσιράκη. Κύριοι σκοποί του Ιδρύματος είναι η ενίσχυση και στήριξη της κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής της περιοχής καθώς επίσης η ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και συνολικής φυσιογνωμίας του τόπου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» πραγματοποιούνται εκδηλώσεις θρησκευτικού, επιστημονικού, ιστορικού και πολιτιστικού χαρακτήρα όπως και κάθε άλλη εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live