Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, ο Δήμος Μουσούρων και το κοινωφελές Ίδρυμα-Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» πραγματοποιούν εκδήλωση το Σάββατο, 7 Ιουνίου 2008 και ώρα 19:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Πρόκειται για την καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση του Ιδρύματος, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται:
Αρχιερατικό τρισάγιο εις μνήμην του Ιουλιανού Εμμ. Τσιράκη.
Ευλογία από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνό.
Χαιρετισμό από το Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, το Δήμαρχο Μουσούρων κ. Ξενοφώντα Αρναντωνάκη και το Μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Σκινέ κ. Ναπολέοντα Τζεκάκη.
Ομιλία από την ιατρό, συγγραφέα και Νομαρχιακή Σύμβουλο Δρα Πηνελόπη Ντουντουλάκη με θέμα: « Η ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ».
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.
"Sponsored links"
Το Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» ιδρύθηκε το 1995 από τον καταγόμενο από το Σκινέ Εμμανουήλ Στυλιανού Τσιράκη και τη σύζυγό του Ζοράιντ, εις μνήμην του γιού τους Ιουλιανού Τσιράκη. Κύριοι σκοποί του Ιδρύματος είναι η ενίσχυση και στήριξη της κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής της περιοχής καθώς επίσης η ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και συνολικής φυσιογνωμίας του τόπου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ «ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ» πραγματοποιούνται εκδηλώσεις θρησκευτικού, επιστημονικού, ιστορικού και πολιτιστικού χαρακτήρα όπως και κάθε άλλη εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Η απάντησή σας
Το email σας δεν δημοσιεύεται.