Σε σεμινάριο του FCS Kali ο Δημήτρης Μπουδάκης

1 Σχόλιο

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2009 ο εκπαιδευτής του συλλόγου «Σκορπιός», Δημήτρης Μπουδάκης πήρε μέρος σε σεμινάριο Fcs kali στις Κάνες της Γαλλίας. Το σεμινάριο παρέδωσε ο  Ιδρυτής της τέχνης Tuhon Ray Dionaldo και διοργάνωσε ο  Aymeric Puccio, ο αντιπρόσωπος του συστήματος στην Νότια Γαλλία. Το σεμινάριο άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους παρευρισκόμενους και για πρώτη φορά σε σεμινάρια ο Tuhon Ray δίδαξε  Mano-Mano & Panantukan (άοπλη μάχη) καθώς και προχωρημένου επιπέδου Sikaran(leg & foot fighting).

Από τους Έλληνες εκπαιδευτές του Fcs Kali , εκτός του Δ. Μπουδάκη , συμμετείχε και ο Άγγελος Φασόης. Οι έλληνες εκπαιδευτές μετά το τέλος των σεμιναρίων την Κυριακή 22-03-09, εξετάστηκαν επιτυχώς από τον Tuhon Dionaldo για το 3ο Level της επίσημης αμερικάνικης ύλης. Στην Γαλλία κλείστηκαν οι ημερομηνίες για την εκπαίδευση των Ελλήνων εκπαιδευτών και το καθιερωμένο ανοιχτό σεμινάριο τον Νοέμβρη.

"Sponsored links"

Έτσι λοιπόν 6-8 Νοέμβριου θα οργανωθεί από τον νεοσύστατο σύλλογο Fcs Kali Hellas το  1st FCS Mediteranian Gathering. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 θα γίνει ξεχωριστό σεμινάριο-παρουσίαση 2 ωρών της νεοσύστατης σύγχρονης Φιλιππινέζικης τέχνης Filipino Combatives  με τον ιδρυτή της τέχνης Tuhon Felix Cortes (Tuhon στο Sayoc Kali). Σύντομα θα κυκλοφορήσει το DVD του σεμιναρίου παραγωγή του Fcs Kali Chania & του Α.Σ. Σκορπιος. www.scorpionclub.com

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live