Έκθεση εικαστικής φωτογραφίας του Στέλιου Μπακλαβά

Κανένα σχόλιο

Έκθεση φωτογραφίας του Στέλιου Μπακλαβά εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στην Αίθουσα Τέχνης «Μυλωνογιάννη» (Χαρ. Τρικούπη 14) στα Χανιά.

Οι ενότητες των έργων με τίτλο «Σωμάτων Λόγος» και «Χορού κάθεξις» έχουν θέμα τον σύγχρονο χορό. Η εικαστική αυτή δουλειά ανατρέπει την καθιερωμένη χρήση της φωτογραφίας, αναπλάθοντας τις εικόνες σε χρωματιστό ερέθισμα, οθόνη στη μνήμη, τη φαντασία….

Ο Στέλιος Μπακλαβάς γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στην Σχολή Σταυράκου και είναι μέλος του επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και του Οργανισμού Συλλογικής διαχείρησης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων.

"Sponsored links"

Έχει πραγματοποιήσει 11 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε 33 ομαδικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Παρίσι, Ισπανία, Βρυξέλες, Ιρλανδία, Αμστερνταμ, Ιταλία κ.α.

Έχει βραβευτεί δύο φορές από το Γαλλικό Μουσείο Φωτογραφίας, από το Institut

Municipal d’ Ace Cultural (Cataluna – Spain) και από την Πινακοθήκη Αγ. Νικολάου (Κρήτη).

Εγκαίνια: Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 7.00 μ.μ.

Διάρκεια: 15 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2011

Τόπος: Αίθουσα Τέχνης Μυλωνογιάννη, Χαρ. Τρικούπη 14

Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 14.00

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live