Έκθεση ζωγραφικής «το περιβάλλον εκπέμπει SOS»

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων για την έκθεση ζωγραφικής  «Το περιβάλλον εκπέμπει SOS»  και την παρουσίαση του εικονογραφημένου βιβλίου μυθοπλασίας και του εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος   «Το ταξίδι της Δάφνης»  της εικαστικού και συγγραφέως Εύης Φωτοπούλου.

Η έκθεση και η παρουσίαση διοργανώνεται από  τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, τους Δήμους  Κολυμβαρίου, Βουκολιών, Καντάνου και Νέας Κυδωνίας μαζί με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού «Ελαιουργείον» στο «Ελαιουργείον – Εργοστάσιο Τέχνης» του Δρομονέρου την Πρωτομαγιά, Σάββατο 1 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 1 έως 16 Μαΐου από 1μ.μ. ως 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live