Έκθεση σύγχρονης τέχνης: «Χανιώτες καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο»

Κανένα σχόλιο

Καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο που ζουν ή/και δραστηριοποιούνται στα Χανιά εκθέτουν έργα τους σε ομαδική έκθεση από τις 16 έως τις 21 Δεκεμβρίου στην «Σαμπιονάρα».

Με κόκκινο νήμα τη σχέση των καλλιτεχνών με τα Χανιά, τα θέματα των έργων όπως και οι τεχνοτροπίες τους ποικίλλουν. Η έκθεση παίρνει τη φρεσκάδα της από τον συνδυασμό έργων διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών τα οποία εκτίθεναι μαζί με έργα νέων καλλιτεχνών που εκπλήσσουν τον θεατή με μη-αναμενόμενες οπτικές γωνίες.

Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμες – κανένα έργο δε στοιχίζει πάνω από 50 € – επιτρέπουν στο συλλέκτη να εμπλουτίσει τη συλλογή του με δύο-τρία έργα παραπάνω. Και όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να βρούμε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο Χριστουγέννων. Πρωτότυπο όχι μόνο ως μοναδικό έργο τέχνης, αλλά και επίσης επειδή κάθε αγορά απ’ αυτή την έκθεση συμβάλλει σε καλό σκοπό:

"Sponsored links"

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στα προγράμματα του πολιτιστικού συλλόγου «Νέοι Πολίτες του Κόσμου» για ορφανά και ευάλωτα παιδιά στην Αφρική (Μποτσουάνα και Ζάμπια), όπως και στη Διεθνή Βιβλιοθήκη Νέων «βιβλιομανία» στη Σπλάντζια Χανίων.

16 – 21 Δεκεμβρίου

Εκθεσιακός Χώρος «Σαμπιονάρα», (Μίνωος και Ακτή Μιαούλη)

Εγκαίνια: Πέμπτη 16 Δεκ 9.00 μμ

Ανοιχτά:

Παρασκευή 17 11.00πμ – 11.00μμ

Σάββατο 18                 11.00πμ – 11.00μμ

Κυριακή 19                 11.00πμ – 11.00μμ

Δευτέρα 20                  11.00πμ – 11.00μμ

"Sponsored links"

Τρίτη 21                      11.00πμ –   8.00μμ

Συνδιοργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.Χ.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live