Έκθεση: «Τα Χανιά του χθες»

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χανίων, διοργανώνουν έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου , στην Πύλη Sabbionara, έκθεση με τίτλο «Τα Χανιά του χθες».

Στην έκθεση, που λειτουργεί 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, ο επισκέπτης μέσα από σπάνιες φωτογραφίες, καρτ ποστάλ, κ.α., που προέρχονται από το αρχείο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα ταξιδέψει στο χρόνο για να γνωρίσει… τα Χανιά των αρχών του 20ου αιώνα, σημαντικά σημεία της πόλης και στιγμές από την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live