Έκθεση φωτογραφία με τίτλο “Με θέα τον άνθρωπο”

Κανένα σχόλιο

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Με θέα τον άνθρωπο” διοργανώνει η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων στον πρώτο όροφο του μεζεδοπωλείου “Γλωσσίτσες” – Ακτή Ενώσεως 4 – εγκαινιάζοντας ένα νέο εκθεσιακό χώρο στα Χανιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ωρα 7 μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας του μαγαζιού.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live